Barça

La història interminable

Dembélé. Mentre el Barça espera una resposta a l’oferta de renovació, l’agent del francès desmenteix cap acord amb cap club i assegura que encara no s’ha pres cap mena de decisió

El Barça 2022/23 és incert. Les dificultats del club per tenir fair-play financer estan condicionant totes les operacions enfocades a reforçar l’equip de Xavi Hernández. A més, hi ha diversos futbolistes a la rampa de sortida i d’altres amb un futur que no acaba d’albirar-se del tot clar. Un d’ells és Ousmane Dembélé. Una història que ja fa mesos que dura.

És una tasca pendent des que va començar el curs, moment en què van començar a fer-se reunions per abordar el tema. Amb l’arribada de Xavi va quedar clar que el francès tenia un lloc a l’equip, però els estira-i-arronses entre club i representant van portar Mateu Alemany a obrir-li la porta de sortida. Dembélé no va marxar i Xavi, que mai s’ha cansat de defensar-lo i elogiar-lo, el va recuperar per a la causa.

Ha acabat el curs i tot continua igual. Ni l’agent ni el jugador han acceptat l’oferta de renovació del Barça. Algunes veus el situaven a París, al PSG, però segons el diari francès Le Parisien des d’aquest club se li tanca la porta. Ahir, un nou capítol. El representant de Dembélé, Moussa Sissoko, va emetre un comunicat pronunciant-se sobre la situació del futbolista: “El futur d’Ousmane continua obert i no entrarem en especulacions. Som i sempre hem estat molt respectuosos amb tots els clubs i continuarem d’aquesta manera. Quan sigui el moment adequat per prendre una decisió, Ousmane considerarà quina és la millor opció per al seu futur”, deia el missatge. Sense cap acord a la vista, el Barça es manté a l’expectativa. El president de l’entitat blaugrana, Joan Laporta, va explicar en aquest diari que “ja no hi ha més marge” i que el futur de Dembélé està dificultant la planificació de la temporada vinent. I és que el Barça, sense fair-play, necessita saber de quines peces podrà disposar de cara a decidir reforçar o no certes posicions i de quin marge salarial disposa. L’última reunió entre Alemany i Sissoko va acabar sense entesa i la situació continua bloquejada, malgrat que el club confiava a tancar la carpeta aquesta mateixa setmana.

ENCALLATS

La continuïtat o no de Dembélé condiciona la planificació del Barça
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)