Barça

L’1x1 del Barça en la pretemporada (II)

Per Oriol Tortajada

PEDRI
La seva connexió amb Lewandowski el dia del Gamper fa trempar el barcelonisme. Parlen el mateix idioma: el del talent. Després d’un any afeblit per les lesions, s’espera tornar a veure la millor versió del canari. Vital.
NICO GONZÁLEZ
S’ha especulat molt amb una possible sortida del gallec, però continua dins el vaixell. Ha estat un dels tres jugadors que han participat en tots els partits juntament amb Ansu i Kessié. Ha jugat d’interior i de pivot.
FRENKIE DE JONG
El seu gol el dia del Gamper li ha servit per reivindicar-se. Qui sap si aquest acabarà sent el seu últim gol com a blaugrana... El ‘fair-play’ financer estreny i tots els ulls continuen mirant cap a De Jong. Londres o Barcelona?
FRANK KESSIÉ
Pur múscul, una roca. Un perfil de futbolista que Xavi no tenia fins ara en el rol d’interior. Amb moltíssima arribada des de la segona línia. Bona adaptació. El fitxatge d’aquest estiu que més minuts ha tingut. Li ha faltat el gol.
GAVI
Juga els partits amistosos com si fossin partits oficials. A ell li és igual si és pretemporada com competició oficial. El somni humit de Xavi és fitxar Bernardo Silva. Si arriba el portuguès, serà una mala notícia per a Gavi.
OUSMANE DEMBÉLÉ
El renascut. Després d’un any de serial esgotador i d’estar uns dies sense contracte, el francès va acabar renovant. Així és Dembélé: imprevisible. El pitxitxi de la pretemporada amb 5 gols. Geni i figura.
RAPHINHA
Pur talent. D’aquells futbolistes que agraden al Camp Nou. Magnífica adaptació. El seu gol contra el Real Madrid va ser una delícia. El preu del fitxatge és arriscat, però la seva qualitat és indiscutible. Pinta bé.
ROBERT LEWANDOWSKI
La nova estrella d’aquest nou Barça il·lusionant. Arriba per discutir el tron a Karim Benzema. L’afició està entregada al polonès. Una garantia. El millor golejador del continent ara mateix. A Munic el trobaran a faltar.
PIERRE EMERICK AUBAMEYANG
Els fitxatges de Lewandowski i Raphinha el situen ‘a priori’ fora del trident titular, però la seva versatilitat per jugar de 9 i obert a la banda li juga a favor. Tres gols aquest estiu. Vàlid com a pla A i un luxe com a pla B.
ANSU FATI
L’arribada d’un home de l’estatus de Lewandowski li traurà pes de la motxilla perquè no tindrà tots els focus sobre ell com quan va heretar el dorsal 10 de Messi. La lesió està oblidada. El Camp Nou l’espera.
FERRAN TORRES
El Barça va pagar més de 50 milions fa només mig any i, coses de la vida, ara són pocs els qui el veuen com a titular. No ha jugat cap minut aquesta pretemporada per una ferida al peu i això el fa partir ara amb clar desavantatge.
PABLO TORRE
El cantàbric és pur talent. El full de ruta està traçat: primer, el Barça B i després, el Camp Nou.
MEMPHIS DEPAY
De ser el fitxatge estel·lar de Koeman a ser prescindible per a Xavi. Ha perdut el dorsal 9 i el seu estatus.
ABDE
L’altíssima competència en atac el conviden a acceptar una sortida. A la seva edat necessita minuts.
MARTIN BRAITHWAITE
Un dels maldecaps a l’agenda de Mateu Alemany. No té lloc però per ara es nega a facilitar una sortida.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)