Barça

Nico González, un regal per a Gattuso

Barça. El club blaugrana, el València i el gallec, a falta d’oficialitat, acorden una cessió per un any. Dins l’acord, Nico ampliaria el vincle amb el Barça fins al 2025

Nico González ha disputat un total de 237 minuts aquesta pretemporada a les ordres de Xavi Hernàndez. El gallec ha estat un dels tres únics futbolistes de camp que ha participat en els sis partits de la pretemporada, juntament amb Ansu Fati i Frank Kessié. Els minuts que li ha donat Xavi aquest estiu, però, no han estat un argument suficient per seduir un Nico que sap que quan comenci la competició oficial gaudirà de menys protagonisme perquè l’exigència al mig del camp serà altíssima. Nico prefereix apostar per una cessió i jugar més. L’espera Mestalla. El Barça i el València han arribat a una entesa per a la cessió de Nico, per una temporada i sense opció de compra. El València pagaria la seva fitxa.

El nom de Nico havia sonat durant tot l’estiu com un dels candidats a sortir en aquest mercat i les negociacions entre el Barça i el València s’han accelerat en les últimes hores, amb Jorge Mendes remenant de nou la fruita. Nico ha parlat amb Xavi en els últims dies i li havia transmès el seu desig de provar sort en un altre club i Xavi ha comprès les raons del gallec. El condicionant que li posava el Barça a Nico era ampliar el seu actual contracte abans de formalitzar la cessió al València i ambdues parts estan d’acord en aquest sentit. Nico, amb contracte fins al 2024, ampliarà un any més la seva vinculació amb el Barça.

Nico també ha parlat per telèfon amb Gennaro Gattuso, que li ha promès un protagonisme que no li pot prometre Xavi al Barça, en un mig del camp amb molts cromos, on hi ha Busquets, Pedri i Gavi, i en què el retorn de Pjanic i el fitxatge de Kessié li juguen en contra. I De Jong en el cas que no marxi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)