Barça

L’1x1 de ...

Per Paula Muriel

ter stegen (90’)
ESPECTADOR
Tot i les arribades del Cadis, principalment en la primera part, el porter blaugrana no va tenir gaire feina. En el minut 21 va aturar una falta servida per Zaldúa, ja que tampoc hi havia altres jugadors andalusos per rematar.
BELLERÍN (90’)
DEBUTANT
Motivat en la seva estrena amb la samarreta del Barça. El barceloní va estar atent i molt ben col·locat durant tot el partit. Ben al començament va refusar un xut perillós de Sobrino. Se les va tenir amb Ocampo.
PIQUÉ (90’)
TITULAR
El Cadis no li va exigir gaire atenció, però va solucionar totes les accions de què era el responsable. No va notar la falta de minuts aquesta temporada i va complir amb la primera titularitat que li va atorgar Xavi.
ARAUJO (90’)
expeditiu
Li va tocar cobrir el davanter més perillós del Cadis, Lucas Pérez. Durant la primera part, li va ocasionar alguns problemes, però se’n va poder sortir. En la segona meitat va saber controlar la posició del rival i va liderar el rol defensiu.
BALDE (77’)
lluitador
Gran actuació del lateral esquerre un cop més. Va córrer per la banda com cap altre, va pressionar i va protagonitzar una acció dubtosa de penal, que l’àrbitre no va considerar. Es va emportar l’aplaudiment de Piqué.
BUSQUETS (90’)
CONTROLADOR
Va tenir problemes pel marcatge individual al qual es va veure sotmès, tot i que arran del primer gol va poder gaudir de més llibertat i va portar el ritme de la batuta amb més tranquil·litat amb detalls tècnics de qualitat.
DE JONG (90’)
ENDOLLAT
Una de les millors actuacions del neerlandès aquesta temporada. Va estar molt actiu buscant i oferint passades en profunditat i també en diagonal. Va voler el gol de vaselina, però el va trobar gràcies a un refús del porter rival.
GAVI (56’)
OMNIPRESENT
Tot i que la seva posició inicial va ser la d’interior dret, el jugador es va moure per tot el camp de manera incansable. Va recuperar moltes pilotes i gràcies al seu desmarcatge, Frenkie va poder obrir el marcador.
FERRAN (56’)
INOFENSIU
El valencià ho va intentar, però no li va sortir absolutament res. No va aconseguir desfer-se del marcador i les seves centrades no arribaven a port, quan no eren directes al porter. Un bon xut de rosca va anar fora per poc.
DEPAY (56’)
PARTICIPATIU
Xavi el va col·locar a la punta de l’atac, però Memphis no es va saber moure entre la poblada defensa del Cadis per trobar els espais adients. Els pocs xuts que va crear, van ser fluixos i Ledesma no va patir per aturar-los.
RAPHINHA (72’)
cREATIU
El jugador més desestabilitzant del partit. En el minut 9 va enviar una pilota al pal i va tenir la visió de veure el gran desmarcatge de Gavi. També va ser qui va centrar la pilota del segon gol del Barça, obra de Lewandowski.
DEMBÉLÉ (34’)
ACTIU
Va marcar el quart gol de l’equip i a més, va oferir la passada a Lewandowski perquè anotés el tercer. Continua evolucionant.
LEWANDOWSKI (34’)
CAÇADOR
Només li van caldre vuit minuts per fer diana. És el pitxitxi amb sis gols.
PEDRI (34’)
ATENT
El canari està en un nivell superior i ahir va tornar a demostrar-ho. Va dirigir l’atac des que va sortir.
ANSU FATI (18’)
EFECTIU
La seva bona entesa amb el polonès li va servir per marcar a pocs minuts del final del partit.
ALONSO (13’)
TESTIMONIAL
Va fer el seu debut de blaugrana, tot i que no va tenir gaires minuts per lluir-se.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)