Barça

No es volen aturar

Lliga F. El Barça visita el Vila-real (17 h) amb l’objectiu de sumar el segon triomf consecutiu

El Barça va començar la defensa del títol amb una victòria molt treballada al Johan Cruyff contra el Granadilla. Ara volen continuar amb la bona ratxa i sumar tres punts més per certificar un bon inici de lliga. Avui (17 h, DAZN) s’enfrontaran a un rival teòricament més assequible, el Vila-real. L’equip groguet ve de perdre per 2-0 contra la Real Sociedad de Natàlia Arroyo. A més, la temporada passada van quedar classificades en la part baixa de la taula amb només 29 punts.

Per la seva banda, les blaugrana, tot i que han tingut nombrosos canvis en la plantilla aquest estiu i han començat la competició amb una llarga llista de baixes, continuen sent el rival a batre.

La bona notícia per a aquest duel és que el Barça ha recuperat Clàudia Pina i Salma Paraulluelo. Per contra, el tècnic Jonatan Giráldez no podrà comptar amb Emma Ramírez per culpa d’unes molèsties al quàdriceps de la cuixa dreta. A aquesta absència s’hi afegeixen les d’Aitana Bonmatí i Alexia Putellas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)