Barça

El Barça completarà les obres de millora del Palau Blaugrana

Es faran entre l’octubre i desembre, i se centren en l’actualització dels espais de restauració, la creació d’una nova sala VIP i de dos punts de venda fixos, la millora de la il·luminació ambiental i la instal·lació de pantalles de publicitat estàtica en els gols

El FC Barcelona continuarà les obres d’adequació del Palau Blaugrana emmarcades dins les iniciatives de commemoració del seu 50è aniversari amb unes noves actuacions que milloraran l’interior del pavelló i l’experiència de totes les persones visitants, socis, sòcies abonats i afició. Les noves actuacions previstes es realitzaran a l’interior de la instal·lació i la gran majoria se centren en l’actualització dels espais de restauració, la creació d’una nova sala VIP amb vistes a la pista i la millora d’alguns dels elements més visibles del Palau. En aquest sentit, els treballs que van començar dilluns es desenvoluparan al llarg dels pròxims mesos i està previst finalitzar-los al mes de desembre.

Fa pràcticament un any se celebrava mig segle de la inauguració del Palau Blaugrana, el 23 d’octubre del 1971, amb un emotiu acte que donava el tret de sortida a un any d’activitats en les quals el club ha volgut retre homenatge als equips, als esportistes i als professionals que han convertit el Palau en una icona esportiva i patrimonial del FC Barcelona. La temporada passada es van fer les primeres actuacions per millorar l’experiència d’espectadors, amb la renovació del marcador electrònic, la substitució de la il·luminació de pista i el sistema de megafonia amb la incorporació de nous altaveus. Durant l’estiu també s’ha completat la instal·lació de canons de seguiment com a element escènic i s’ha substituït el parquet de la pista.

Ara, la instal·lació continuarà renovant-se en el seu interior, actualitzant alguns dels espais més concorreguts i donant-li un aire més blaugrana perquè els aficionats sentin encara més la màgia del Palau. Entre les actuacions que es duran a terme, destaca l’actualització dels espais de restauració, concretament el bar de Lateral, el de la Pista de Gel, els de Tribuna A i B i, a la primera planta, el bar de Gol Nord, el de Gol Sud, i també el de l’afició contrària. En aquest sentit, es renovarà el paviment i les parets i els sostres faran referència a tots els elements Barça, on franges de color blaugrana i missatges culers prendran protagonisme. Així, també es renovarà la barra i es millorarà l’interior de tots els espais, col·locant unes pantalles LED on es podran visualitzar els menús i també punts de Click & Collect per agilitzar la recollida de la comanda.

A més, es reforcen els punts de reciclatge de tota la instal·lació, apostant així un cop més per conscienciar les persones assistents sobre la importància de la sostenibilitat i les pràctiques responsables pel planeta.

Nova sala VIP i punts de venda de productes del club

Amb l’objectiu de donar un nou ús a una de les zones de visibilitat més reduïda del Palau, es crearà una nova sala VIP d’uns 58 metres quadrats a la part alta de primera graderia de Gol Nord. L’estètica s’inspirarà en el Barça Cafe, el restaurant dels barcelonistes ubicat la Rambla Barça, i l’espai estarà obert a la pista perquè des d’allà mateix es pugui gaudir de l’ambient dels partits. D’aquesta manera, es reforçarà també la visibilitat de la sala amb pantalles LED perquè els aficionats i aficionades que visitin aquest nou espai VIP no es perdin cap detall.

Una altra de les novetats serà la creació de dos punts de venda fixos per a productes de BLM (Barça Licensing & Merchandising), un a la zona de Lateral i l’altre a Tribuna. Els culers podran trobar les equipacions oficials de la nova temporada 2022/23 dels equips del FC Barcelona, la roba d’entrenament i algunes col·leccions exclusives 100% Barça, únicament disponibles en els punts de venda gestionats directament pel Club.

Ambientació 100% Barça i il·luminació més eficient

Seguint la línia de les zones de restauració, els colors del Barça també prendran protagonisme a totes les parets d’obra vista que envolten les graderies. En aquest sentit, es pintaran franges blaugrana per tota la superfície on es podran llegir missatges com Visca Barça, Culer o Blaugrana, entre d’altres. Pel que fa a la il·luminació del Palau, aquesta és més eficient gràcies a la instal·lació de làmpades LED a pista, i que ens els pròxims mesos es complementarà amb un reforç de llum ambiental blaugrana a tota la cúpula. Ja a la pista, en els gols de segona graderia, s’instal·laran noves pantalles LED de publicitat estàtica.

Un cop acabades les obres, hi ha previstes altres actuacions relacionades amb les sortides d’evacuació i les millores de l’accés a la llotja presidencial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)