Barça

El Juvenil A s’assegura el pas a la pròxima ronda de la Youth League (2-0)

El Juvenil A del Barça ha fet els deures a la Youth League. L’equip d’Òscar López ha superat l’Inter de Milà per 2-0 i s’assegura el pas a la ronda de setzens. Si els blaugrana acaben primers de grup, posició que podria segellar la pròxima setmana, passaran directament als vuitens de final. De fet, el Barça és virtualment primer, ja que el Viktoria Pilsen hauria de guanyar tots dos partits i vèncer als d’Òscar López per més de tres gols per tal de superar-lo en el gol average particular.

Ha estat un partit completament diferent al de la setmana passada en terres italianes, que va acabar en golejada blaugrana per 1-6. Avui, el Juvenil A del Barça ha hagut de treballar més. Això sí, s’ha avançat ben aviat gràcies al de sempre: Víctor Barberà, màxim golejador de la competició. El davanter ha culminat una bona jugada col·lectiva per obrir la llauna al minut 8. Els italians han tingut bones estones després de l’1-0 i han tingut ocasions per empatar.

En el segon temps s’han vist poques ocasions. L’Inter ha fregat l’empat al 90, però ha estat Unai qui ha tancat el marcador en el darrer minut del temps afegit.

El Barça és líder amb 10 punts, sis més que Inter –amb qui té guanyat el gol average– i que Viktoria Pilsen.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció