Barça

Lewandowski, millor golejador de l’any

France Football va anunciar el passat mes de setembre que aquest any lliuraria un nou premi: el trofeu Gerd Müller. Un guardó que reconeix el rendiment del millor davanter de la temporada passada, tant amb el club com amb la selecció.

El guanyador no ha pogut ser un altre que el darrer bota d’or, el blaugrana Robert Lewandowski. El polonès va anotar un total 57 gols amb la samarreta del Bayern de Munic i de la selecció de Polònia. Es dona la curiositat que, amb el club bavarès, Lewandowski va superar el rècord golejador d’una temporada a la Bundeslliga –41 gols–que ostentava el jugador que dona nom al trofeu: Gerd Müller –40 gols–. A més, tots dos van guanyar set vegades el trofeu pitxitxi del campionat alemany. “Feliç de ser aquí i orgullós de rebre aquest premi. Gerd Müller va ser una inspiració per a mi. Sempre vaig intentar batre els seus rècords. Era un repte per a mi”, ha explicat Lewandowski, que ha reconegut que està en “un procés d’adaptació” als nous companys del Barça, però que treballaran junts per continuar endavant.

Courtois, millor porter

D’altra banda, també s’ha entregat el trofeu Lev Yashin que premia el millor porter. El guanyador ha estat el madridista Thibaut Courtois, que pren el relleu de Donnarumma (2021) i Alisson (2019). El porter belga va protagonitzar grans actuacions la temporada passada per mantenir viu el Real Madrid, sobretot en la final de la Champions contra el Liverpool.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)