Barça

“Volem les mateixes sensacions que dijous”

Xavi Hernández Entrenador del Barça

El Barça va curar-se les ferides de l’Inter i el Madrid amb un bon partit contra el Vila-real. Avui, contra un dels equips que millor ha començat el curs, Xavi Hernández vol allargar la dinàmica. “Es va jugar bé contra el Vila-real, però demà ve un altre gran equip. S’ha de guanyar i generar les mateixes sensacions que dijous. Ens estem acostant a allò que volem. La perfecció no existeix, però hem d’intentar acostar-nos-hi, tant en joc com en resultats”, va assegurar el tècnic del Barça. Tot i això, el de Terrassa no repetirà l’onze titular. “Farem canvis. Hi ha fatiga i molèsties. M’agradaria donar continuïtat a molts perquè s’ho mereixen, però hem de prioritzar que l’equip estigui al cent per cent”. Xavi s’espera un partit “intens i difícil” contra l’Athletic Club.

Pel que fa als noms propis del moment, el tècnic va tornar a defensar Piqué, xiulat dijous: “Ja vaig dir què pensava d’ell. Està fent pinya i està estirant l’equip, que és el més important. Està preparat i el veig bé.” També va desfer-se en elogis cap a Gavi, protagonista de la setmana, Pedri i De Jong, que va firmar un “partidàs” com a pivot. “Ha de tenir continuïtat i ser important jugui on jugui”, va manifestar sobre el neerlandès. Finalment, va destacar el treball de Ferran Torres. “No el valorem pels gols que marca, sinó per la feina i el que genera”, va concloure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)