Una nova victòria a la butxaca (0-3)

El Barça continua sumant de tres en tres. L’equip de Jonatan Giráldez ha superat el test a camp del Betis amb un triomf treballat que el manté amb un ple de victòries (0-3).

El tècnic gallec ha introduït diversos canvis en l’onze respecte al duel contra el Benfica. Les blaugrana no han pogut desplegar el seu millor joc davant un rival que es defensava bé i que se sentia més còmode amb les mides i la gespa del terreny de joc. Malgrat tot, Rolfö ha marcat al minut 9, però l’acció ha estat invalidada per fora de joc. Ha estat la primera part dels pals: Patri i Paredes s’han topat amb la fusta. També ho ha fet Marta Torrejón a la sortida d’un córner, però la pilota ha caigut morta sobre la línia i Rolfö, ara sí, l’ha empès per fer el 0-1 abans del descans (42’).

En la segona meitat, el Barça ha continuat remant per eixamplar diferències. Bronze ha fregat el 0-2 en un remat de cap a la sortida d’un córner, però Mieres ha respost bé (47’). Poc després ho ha intentat Pina amb una volea mossegada que ha sortit massa creuada. Finalment, ha estat una acció de córner afortunada la que ha decantat la balança definitivament. Patri ha pentinat l’esfèrica al primer pal i Babajide l’ha introduït dins la seva pròpia porteria de forma involuntària (75’). Encara quedava el millor del partit, el 0-3. Graham Hansen, que havia entrat feia una estona, ha arrencat a córrer per la banda dreta i ha afusellat a Mieres per tancar el marcador (86’).

El Barça jugarà dijous partit de Champions contra el Rosengard (18.45h).