Barça

De tres en tres

Lliga F. El Barça no falla en la seva visita al camp del Betis i suma la cinquena victòria en cinc partits jugats

Betis 0 Barça 3

BETIS:Mieres; Lidia Sánchez, Salazar, Quiles, Paula Perea; Leles (Pierina, 82’), Rosa Márquez, Montilla (Ligero, 60’), Ángela Sosa (Hernández, 57’); Carmen Álvarez (Grace, 46’) i Babajide (Vicky, 82’).BARÇA:Gemma; Bronze, Marta, Paredes (Mapi, 77’), Nuria Rábano; Walsh (Engen, 65’), Patri, Pina (Aitana, 65’); Crnogorcevic, Geyse (Oshoala, 74’) i Rolfö (Graham, 66’).GOLS:0-1 (42’) Rolfö. 0-2 (75’) Babajide, en pròpia porteria. 0-3 (86’) Graham.ÀRBITRE:Beatriz Arregui (comitè basc).T.G.:cap.T.V.:Francis Díaz, entrenador del Betis.

El Barça continua amb pas ferm i comptant els partits per victòries. L’equip blaugrana va derrotar el Betis per 0-3 i va tancar una setmana molt positiva amb la Pilota d’Or d’Alexia i el debut brillant a la Champions.

Jonatan Giráldez va introduir canvis respecte al duel contra el Benfica pensant en el calendari de les pròximes setmanes, amb quatre partits fins al 6 de novembre. El Barça, poc acostumat a jugar sobre gespa artificial, no va poder fer circulacions tan fluides ni tan ràpides. Tot i això, les blaugrana van portar el pes del joc i van posar setge a la porteria local. Les ocasions més clares les van tenir Patri i Paredes, que van topar amb la fusta. El pal també va estar implicat en el 0-1. Marta va rematar un córner, l’esfèrica va tocar el travesser i va caure morta sobre la línia, on Rolfö va posar la bota per fer el 0-1. El 0-2 va arribar també en un córner. Patri va pentinar la pilota al primer pal i Babajide se la va introduir al fons de la seva porteria. Ja en el minut 86, Graham va regalar a l’espectador el gol del matx. La noruega va fer un control orientat en carrera, va afusellar Mieres i va segellar un nou triomf. Cinc de cinc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)