Cop d’autoritat en el clàssic (0-4)

El nou clàssic continua sent blaugrana. El Barça s’ha emportat els tres punts de camp del Real Madrid en una nova demostració que encara està molt per davant del conjunt blanc. Les de Jonatan Giráldez han guanyat per 0-4 i sumen la vuitena victòria en vuit partits de lliga.

El Barça ha sortit amb tot a l’Alfredo di Stéfano, ple d’intensitat i amb una velocitat de joc vertiginosa. Ja al minut 2, Geyse ha avisat amb un xut ben tapat per Misa, que ha enviat la pilota a córner. En aquesta acció a pilota aturada, Patri ha rematat al travesser. Tot just al minut 4, el primer. Una centrada de Patri des de l’esquerra l’ha pentinat Crnogorcevic per fer el 0-1 i despertar la gran quantitat d’aficionats culers que hi havia a la graderia. Les blaugrana, amb una pressió alta i una Geyse que ha fet parar boja la defensa, ha tingut ocasions per fer el segon, que no ha arribat fins al tram final del primer temps. Un córner picat per Mapi l’ha rematat completament sola Patri al fons de la xarxa (43’).

El Barça ha continuat sent superior en la represa i Crnogorcevic ha tingut el tercer, però de nou Misa ha estat providencial. La suïssa sí que ha assistit poc després a Aitana dins l’àrea perquè la de Ribes fes el 0-3 i sentenciés el partit (52’). El Madrid ho ha intentat i Zornoza ha tingut l’ocasió més clara amb un xut al pal (58’). Amb un ritme de partit més baix, el Barça s’ha dedicat a tocar i tocar, però amb la porteria sempre en ment. Les blaugrana encara han fet un quart gol, obra de Rolfö, que ha aprofitat un mal refús de la defensa madridista (81’).

El Barça marxa a l’aturada de seleccions liderant en solitari la lliga F.