Barça

Bruna Vilamala rep l’alta mèdica

Magnífica notícia per al Barça femení. Bruna Vilamala ha rebut l’alta mèdica més d’un any després de trencar-se el lligament encreuat del genoll dret. La davantera va lesionar-se el 25 d’octubre del 2021 en un amistós de la selecció espanyola sub-23 i el 23 de novembre, gairebé un mes després, va ser intervinguda quirúrgicament. Després de diverses setmanes fent treball amb el grup, avui s’ha produït la notícia més esperada per a Bruna, de 20 anys. La davantera blaugrana ja està a disposició de Jonatan Giráldez, que la podria convocar per al partit d’aquest diumenge a l’estadi Johan Cruyff contra l’Alabès (12h) en el retorn en la lliga.

“Feia temps que esperava aquest moment. Per fi es veu la llum al final del túnel. Tinc moltes ganes de tornar a estar al camp”, ha declarat als mitjans oficials del club. La infermeria del Barça es va buidant de mica en mica. Alèxia, Cata, Jana, Codina i Emma són les jugadores que encara continuen de baixa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)