Barça

El Barça no assistirà a l’assemblea de LaLiga

El Barça celebra avui la seva junta i una de les primeres decisions que ha pres és la de no assistir a l’Assemblea General Extraordinària de LaLiga, convocada d’urgència el passat dia 25 i prevista per a la setmana que ve.

El club blaugrana ha explicat en un comunicat que “en aquesta Assemblea Extraordinària es planteja tractar assumptes molt rellevants, relatius a la modificació dels Estatuts i el Reglament General de LaLiga que requereixen un major debat previ i una anàlisi més extensa i participativa, que faciliti el màxim consens que mereix una reforma d’aquesta envergadura”. A més, el Barça ha refermat la seva postura “d’arribar a acords consensuats després d’haver-se tractat prèviament amb coherència i respecte a totes les posicions”. El club no creu “oportú fer aquest viatge a Dubai, per a un acte que bé podria celebrar-se a la seu de LaLiga, i un cop més manifestem la nostra oposició davant de qualsevol actuació que considerem lesiva per als drets i interessos del FC Barcelona”.

Tot plegat, dos dies després que el màxim mandatari del Barça, Joan Laporta, critiqués les restriccions de LaLiga pel que fa al fair play financer i expliqués que el club havia rebut “una circular que encara fa més restrictiva la norma del marge salarial”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)