Barça

La lliga per oblidar la nit de Munic

Lliga F. El Barça gira full després de la inesperada derrota en la Champions contra el Bayern de Munic i vol continuar invicte en la lliga. Al davant tindrà un Alhama recent ascendit que només ha sumat tres punts aquesta temporada

La freda nit de dimecres a Munic va posar fi a una ratxa triomfal d’un Barça que ho havia guanyat tot. Va ser un cop dur, però des del primer moment el missatge al vestidor ha estat el d’aixecar-se i tirar endavant. La millor manera de girar full és tornar a jugar i l’equip blaugrana reprèn avui el fil de la lliga a casa contra l’Alhama (19 h). “Tenim una altra oportunitat. En el futbol necessites aixecar-te com més aviat millor. Necessitem tornar a competir per gaudir de la nostra professió”, va assegurar el tècnic blaugrana, Jonatan Giráldez.

El rival acompanya, ja que l’Alhama acaba de pujar i és cuer amb només tres punts, els que va aconseguir contra el Granadilla de Tenerife. A més, l’estadi Johan Cruyff es resisteix a veure les seves jugadores deixar escapar cap punt. Les murcianes poden ser el millor bàlsam per acomiadar la lliga fins al 2023. I és que el Barça no tornarà a jugar fins al pròxim 7 de gener, quan rebrà el Sevilla, i no hi hauria res millor que tancar la primera part del curs amb 36 punts de 36 possibles. Recuperar el somriure i les sensacions també ajudarien l’equip a afrontar les dues últimes jornades de la Champions contra el Benfica (dijous 15, 21 h) i el Rosengard (dimecres 21, 21 h), que han de servir per certificar el pas als quarts de final com a primeres de grup.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)