Barça

El Barça segella el pas als quarts de la Champions (2-6)

El Barça ha fet els deures i tornarà a jugar els quarts de final de la Champions League. L’equip de Jonatan Giráldez s’ha refet de l’ensopegada a Munic de la setmana passada i no ha fallat a camp del Benfica (2-6). El Bayern he golejat el Rosengard i també s’ha classificat, però les blaugrana depenen d’elles mateixes per acabar primeres de grup.

El Barça ha tornat a dominar davant les portugueses, però el partit no ha tingut res a veure amb el que es va jugar al Johan Cruyff i que va acabar amb un 9-0. La primera mitja hora ha estat un monòleg i les de Giráldez s’han instal·lat a camp contrari. El gol, però, ha arribat a pilota aturada. Un córner servit en curt ha acabat amb una centrada perfecta d’Aitana que Paredes ha rematat magistralment al fons de la xarxa (11’). El Barça ha buscat el segon, però ni Bronze ni Aitana han trobat porteria amb els seus remats. Sí que ho ha fet Pina, però la portera ha posat una bona mà per enviar l’esfèrica a córner (29’). En el darrer quart d’hora, el Benfica ha fet un pas endavant i les blaugrana han estat imprecises. El Barça s’ha recompost i Aitana ha fregat el gol en dues rematades (41’ i 44’). Ja en la darrera acció del primer temps, Clàudia Pina s’ha encarregat de posar les coses a lloc amb un xut ajustat al pal que ha significat el 0-2 (45’+2’).

El Barça ha anat per feina en l’inici de la segona part. Geyse gairebé aprofita un error de la defensa per fer el tercer (46’), que ha arribat poc després. Una magnífica triangulació entre Crnogorcevic, Walsh i Aitana, l’ha culminat la futbolista de Ribes amb un xut amb la cama esquerra (48’). Ella també ha estat l’encarregada d’assistir a Crnogorcevic en el 0-4. La suïssa ha engaltat una canonada dins l’àrea (58’). El Barça deixava la feina feta, però una pèrdua en la sortida de pilota ha acabat amb el gol de Jéssica Silva (62’). Giráldez ha mogut la banqueta. Dues de les que han entrat, Salma Paralluelo i Marta Torrejón han fregat el cinquè, però la portera Rute Costa ha respost bé (69’ i 70’). Just després, en l’acció atacant local, Rolfö ha comès penal sobre Lacasse. El llançament de Nycole l’ha aturat Sandra Paños amb una mà espectacular (73’). Les blaugrana rondaven el gol i ha arribat de forma afortunada. Un xut de Salma Paralluelo l’ha aturat la portera local, però la pilota se l’ha acabat introduint Seiça dins la seva pròpia porteria (80’). Semblava que el partit moriria aquí, però Lacasse s’ha fabricat una acció ella sola per acabar marcant el 2-5 definitiu (82’). Una diana que ha fet enfadar Jonatan Giráldez, ja que les poques ocasions concedides al Benfica han acabat en gol. Ja en el minut 90, Mariona ha tancat la golejada aprofitant una recuperació de Geyse. Encara hi hagut temps per una última acció. Un altre penal a favor del Benfica, llançat per Ana Vitória i aturat de nou per Paños.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)