Barça

Lewandowski i Pedri queden fora de la convocatòria

El Barça arrenca demà el 2023 amb el debut a la copa del rei contra l’Intercity (21h). Per a aquest partit, Xavi Hernández ha convocat 22 futbolistes. Les grans absències de la llista són Robert Lewandowski i Pedri, dos dels jugadors que acumulen més minuts aquesta temporada i que tindran descans la mateixa setmana que el Barça visitarà el Metropolitano (diumenge, 21h).

La convocatòria la formen els següents futbolistes: Ter Stegen, Bellerín, Araujo, Busquets, Dembélé, Ansu Fati, Ferran, Memphis, Christensen, Marcos Alonso, Jordi Alba, Kessie, Sergi Roberto, De Jong, Raphinha, Kounde, Eric, Iñaki Peña, Balde, Gavi, Pablo Torre i Arnau Tenas.

El dubte d’Iñaki Peña

Malgrat viatjar, la presència d’Iñaki Peña és ara mateix dubtosa. La federació espanyola de futbol no deixa jugar el porter blaugrana perquè té fitxa del filial i és major de 23 anys. En la roda de premsa prèvia al duel, Xavi ha confirmat que s’ha enviat tota la documentació i que confien en què Peña pugui ser alineat davant l’Intercity.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)