Barça

Laporta: “La sanció a Lewandowski és exagerada”

El president del Barça, Joan Laporta, ha passat aquest migdia pels micròfons del programa ’Què t’hi jugues’ de la cadena SER i ha repassat l’actualitat blaugrana.

Tot just un dia després de superar l’Intercity amb molt de patiment, Laporta ha elogiat l’actitud de l’equip, a qui veu preparat per aconseguir títols. “La prioritat és la lliga. Creiem que és el títol que més agradarà als culers. No vull que ens obsessionem, però estem especialment concentrats en guanyar-la i tenim plantilla per aconseguir-ho”. En els pròxims tres partits de la competició domèstica, però, no hi serà Robert Lewandowski. El màxim mandatari blaugrana ha dit això sobre la sanció. “L’acatem, però em sembla exagerada. Entra dins la lògica tal com està la normativa, però un partit hauria estat suficient”.

Sobre la plantilla, Laporta ha reiterat que no hi haurà fitxatges en aquest mercat. “No hi haurà moviments aquest hivern. Ja vam fer la feina a l’estiu i l’entrenador està satisfet. Sempre es pot millorar i s’haurà de fer quan toqui, però podem afrontar la temporada amb garanties”. A més, ha aprofitat per declarar intransferibles a jugadors com De Jong, Ansu o Dembélé. Sobre els futbolistes que van firmar la renovació, com Gavi i Araujo, el president ha confirmat que fins a l’estiu no es podran inscriure els nous contractes per culpa del límit salarial. També ha confirmat que la renovació de Balde està ben encarrilada. “Hi ha bona relació amb el representat i ell vol seguir”, ha afirmat.

Finalment, ha reiterat que la Superlliga pot ser una realitat l’any 2025 i ha assegurat que l’equip tornarà al Camp Nou el novembre del 2024 amb un aforament del 70%. Laporta ha reconegut que el trasllat a Montjuïc li provoca vertigen. “Voldrà dir tenir menys ingressos en dia de partit, però ho compensarem d’altres maneres. Volem que es generi un ambient que provoqui nous ingressos. Cada partit a Montjuïc ha de ser una festa. A l’anella olímpica es poden fer moltes coses”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)