Barça

L’1x1 de l’Atlético-Barça

Per Clara Rodergas

TER STEGEN (90’)
oportú
La pressió alta de l’Atlético el va obligar a jugar massa en llarg i no sempre va trobar una sortida viable. Va tenir poca feina, però va posar una bona mà en un xut de Griezmann que es colava. Va dubtar en alguns córners.
KOUNDE (90’)
complidor
Va tornar a ocupar el carril dret i va jugar amb la seguretat de comptar amb Araujo fent-li les cobertures. Va complir en les accions defensives. En atac, va mostrar-se prudent i pràcticament no va atrevir-se a pujar.
ARAUJO (90’)
imperial
Segona titularitat per a l’uruguaià. Va ser un mur davant de João Félix, que es va desesperar en alguna acció. Va mostrar-se ràpid en l’anticipació i va salvar el gol de Griezmann sobre la línia. Ha tornat en forma.
CHRISTENSEN (90’)
concentrat
El danès va complir amb la feina. Es va mostrar segur i ben situat en defensa, atent a les cobertures i amb alguns talls providencials. Bé en sortida de pilota, amb dificultats en alguna acció per culpa de la pressió alta dels locals.
BALDE (81’)
disciplinat
En atac va començar més atrevit, però no va protagonitzar gaires excursions. Va estar molt ràpid i segur en una cursa amb Llorente quan ja encarava Ter Stegen, si bé va perdre alguna pilota i es va despistar en alguna acció.
BUSQUETS (81’)
temporitzador
Malgrat jugar els 120 minuts contra l’Intercity, el capità va repetir en la titularitat, si bé va acabar cansat com la resta del mig del camp. Va estar bé amb la pilota, aturant el joc quan era necessari i protegint la pilota.
DE JONG (58’)
secundari
El neerlandès va estar menys participatiu que en altres dies i a diferència de Pedri o Gavi. Quan el Barça circulava ràpidament es va sentir còmode, però va errar alguna passada senzilla que podria haver generat un contraatac perillós.
PEDRI (90’)
clarivident
El canari va recuperar la frescor. Hàbil amb la pilota als peus com en els seus millors dies, va protagonitzar una conducció perfecta enganyant tres rivals en l’acció del 0-1. Va acabar molt cansat.
GAVI (73’)
entregat
Va fer mal quan s’incorporava a l’àrea i es movia per dins. En una acció així va poder rebre i assistir Dembélé en el 0-1. En defensa, va tornar a ser un guerrer intens que va lluitar cada pilota com si fos l’última.
ANSU FATI (58’)
vigilat
El 10 va anar de més a menys. Va començar participatiu, oferint-se, desmarcant-se i fent moviments interessants que arrossegaven els rivals i generaven espais. Va topar-se amb la defensa en dos xuts. Va ser substituït.
DEMBÉLÉ (90’)
EFECTIU
El francès va arrencar igual que a camp de l’Intercity, errant en la decisió final i retallant dins l’àrea quan tenia una rematada fàcil. En la segona, va aprendre de l’error i va engaltar un xut amb la dreta per fer el gol de la victòria.
kessie (32’)
recurs
Va faltar-li velocitat en la circulació i va perdre una pilota prop de l’àrea que podria haver acabat en gol. Múscul en defensa.
Ferran (32’)
expulsat
Es va equivocar caient en la provocació de Savic i va veure la targeta vermella directa en el temps afegit. Desaparegut en atac.
RAPHINHA (17’)
amagat
Més còmode a la dreta, li va tocar jugar pel carril esquerre. Amb el partit trencat, va intervenir poc.
ALONSO (9’)
tebi
Va tornar a la posició de lateral. Va perdre alguna pilota, però va ajudar en defensa.
ROBERTO (9’)
aire
Va aportar cames fresques i oxigen al mig del camp, cansat després d’un gran esforç al llarg dels 90’.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)