Barça

El Barça passa el rodet sobre el Granadilla Tenerife (0-6)

Era el minut 30 de joc i el Granadilla Tenerife encara no havia passat del mig del camp. Per contra, el Barça ja portava quatre dianes. El canvi d’estadi pel que va apostar l’equip canari l’ha jugat avui una molt mala passada i és que les dimensions de l’Heliodoro Rodríguez López s’han fet massa grans per a un conjunt acostumat a jugar en un camp de mides reduïdes. El FC Barcelona no ha desaprofitat aquest conflicte i ha sabut explotar tots els espais al seu abast.

Ben aviat, Claudia Pina, al minut 5, ha obert el marcador, després d’una bona passada interior de Patri Guijarro, que l’ha permès estar sola davant porteria. Una inspirada Asisat Oshoala ha pres el relleu de la de Montcada i Reixac i ha anotat un hat-trick en tan sols 19 minuts. El primer gol ha sigut després d’un centre de Rolfö des de l’esquerra, que Crnogorcevic ha enviat al pal amb una rematada de cap i la nigeriana, molt atenta, ha aprofitat el seu refús per veure porteria. Un centre per la dreta de la suïssa, que avui ha completat 100 partits amb la samarreta del Barça, ha servit perquè Oshoala pugui batre Noelia Ramos de cap. El tercer gol s’ha produït arran d’un error de la lateral Clau quan ha volgut tornar-li la pilota a la seva portera sense adonar-se’n que la dorsal ’20’ culer estava a l’aguait. Poc abans que Gallastegui Pérez xiulés el final de la primera part, Aitana Bonmatí ha tingut temps per marcar el cinquè d’esperó, després de rebre una pilota de Guijarro d’esquenes a la porteria.

El domini de les catalanes ha estat aclaparador i han protagonitzat ocasions de gol una darrera l’altra fins al punt de deixar anul·lat a les de Tenerife, i és que Sandra Paños no ha hagut de fer cap aturada. En la represa, al Barça li ha costat una mica més crear accions de perill, però perquè ha decidit activar el fre amb un resultat tan favorable. Igualment, Lucy Bronze no ha volgut desaprofitar l’ocasió de deixar la seva empremta a l’Heliodoro Rodríguez López i ha marcat el sisè en el temps afegit en rematar de cap un bon centre de Mapi León.

L’equip blaugrana suma ja 51 partits invictes en lliga, ja que no perd un enfrontament des de l’estiu de 2021.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)