Barça

Clàssic en la semifinal de copa

Aquest migdia s’ha dut a terme a la sala d’actes Luis Aragonés, a Las Rozas, el sorteig de semifinals de copa, l’única eliminatòria de la competició que es jugarà a doble partit, amb anada i tornada. En un sorteig pur, l’atzar ha deixat un clàssic de semis.

Real Madrid i Barça doncs es veuran les cares, amb l’anada al Santiago Bernabéu i la tornada al Camp Nou. Les dates estan per determinar ja que el calendari d’ambdós clubs ho dificulta tot. Les dates previstes per la federació són el 8 i el 9 de febrer els partits d’anada i l’1 i 2 de març els partits de tornada, però el Madrid serà al Marroc per aquelles dates disputant el mundial de clubs i encara està viu en la Champions. El Barça al febrer, juga l’eliminatòria de l’Europa League contra el Manchester United i la federació tindria complicat moure l’agenda. Ara mateix però, l’escenari és que el partit d’anada de les semifinals es jugui l’1 o el 2 de març al Santiago Bernabéu i la tornada, el 4, el 5 o el 6 d’abril al Camp Nou.

L’altra semifinal la jugaran Osasuna i Athletic Club, amb l’anada a El Sadar i la tornada a San Mamés.

Osasuna- Athletic
Anada a El Sadar i tornada a San Mamés
Real Madrid- Barça
Anada al Santiago Bernabéu i tornada al Camp Nou
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)