Barça

Pendents de Bellerín i d’una oportunitat

Barça. El lateral dret i el club negocien amb l’Sporting de Portugal i no es descarta el fitxatge d’un atacant

Finalment potser sí que acaba sent agitat el tancament de mercat en el Barça. En aquesta finestra, ara mateix, només s’ha produït l’adeu de Memphis Depay, que va anar a l’Atlético, però hi ha la possibilitat que avui, l’últim dia, se’n produeixi un altre, el d’Héctor Bellerín. I és que el lateral dret, que va aterrar a can Barça a l’estiu amb la carta de llibertat procedent de l’Arsenal i va signar fins al pròxim mes de juny, té sobre la taula una proposta de l’Sporting Club de Portugal. El futbolista barceloní, que no està comptant massa per Xavi Hernández – a la lliga només ha jugat tres partits i només un com a titular–, no veu de mal ull l’opció de recalar al club portuguès, encara que tot plegat s’haurà de resoldre avui. El fitxatge, a més, està en espera que els portuguesos tanquin el traspàs al Tottenham de Pedro Porro, el jugador que Bellerín rellevaria.

D’altra banda, tampoc està descartada una arribada al darrer moment. L’esmentada sortida de Memphis, afegida a la recent lesió de Dembélé, que estarà entre quatre i cinc setmanes de baixa, deixen minvada la davantera blaugrana i en el club blaugrana busquen una ganga en aquesta demarcació que encaixi tant esportivament com econòmicament, empresa que no és fàcil.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)