Barça

“Encara queda un món”

Xavi Hernández Entrenador del Barça

Més que satisfet estava Xavi Hernández després la victòria assolida per l’equip que orienta. “Era un dia especial, molt clau perquè havien fallat els perseguidors”, va dir. “La feina està donant els seus fruits. Seguim en construcció, però hem de seguir. Estic content de com estem jugant, però hem de continuar”, va expressar el tècnic, que va donar importància a l’actitud de l’equip després de marcar el primer. “No hem deixat que el Sevilla reaccionés. Després del primer, hem anat a fer el segon. Hem jugat molt bé”, va explicar.

Òbviament, el triomf deixa un bon marge respecte del segon, cosa que no amaga. “Deixem el Madrid a 8 punts i és un avantatge important per a nosaltres”, va reconèixer l’entrenador que, malgrat tot, no es refia gens ni mica. “Estem en una situació privilegiada, però queda un món. No és res definitiu. No ens podem relaxar. Això és una cursa de llarga durada”, va indicar. “Ens agrada seguir líders i portem dos partits seguits molt bons, però ja estem pensant per diumenge que tenim una sortida important al camp del Vila-real”, va manifestar Xavi, molt caut amb el principal perseguidor. “El Madrid pot fer grans remuntades. Ho he viscut com a jugador i no m’agradaria viure-ho com entrenador. Som al mes de febrer”, va insistir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)