Barça

Visita blaugrana a menors de centres tutelats

En una acció solidària organitzada per la Fundació FC Barcelona, les jugadors blaugrana i el president, Joan Laporta, han visitat prop d’un centenar de menors que viuen en diferents centres tutelats per la Direcció General de l’Atenció a la Infància i l’Adolescència (DGAIA) de la Generalitat de Catalunya a l’àrea de Barcelona.

L’equip femení, que per Nadal no va poder fer la tradicional visita als hospitals pediàtrics, ha protagonitzat una iniciativa que s’emmarca dins del projecte Nadal és tot l’any, gràcies al qual diferents col·lectius beneficiaris de la Fundació –des d’infants hospitalitzats a col·lectius de menors, joves i dones en situació de vulnerabilitat i risc social– disposen de l’oportunitat de conèixer els jugadors i les jugadores de les diferents seccions professionals del Barça. És la primera vegada que un equip professional del FC Barcelona visita menors que viuen en centres d’acollida perquè les seves famílies, per diferents circumstàncies, no en poden tenir cura.

La delegació blaugrana, encapçalada pel president i les jugadores, ha comptat també amb la presència de la vicepresidenta institucional Elena Fort, el vicepresident econòmic Eduard Romeu, el directiu de l’equip femení Xavier Puig i la directora general de la Fundació FC Barcelona, Dra. Marta Segú, així com diversos patrons de la Fundació. Durant la trobada, els menors han tingut l’ocasió de conèixer les cracs blaugrana, rebre missatges de suport i conversar sobre els interessos i aficions d’uns i d’altres i del seu dia a dia, a banda de fer-se fotos amb elles i rebre diversos obsequis, des de postals a pilotes signades per les jugadores.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)