Barça

Busquets rep l’alta i entra a la llista de cara al partit contra el Cadis

Bones notícies per a Xavi Hernández. El tècnic de Terrassa recupera una peça clau al mig del camp, especialment de cara al partit d’Old Trafford del pròxim dijous en què ni Pedri ni Gavi podran jugar. I és que el capità, Sergio Busquets, ha rebut l’alta mèdica i ha entrat en la convocatòria per al partit de demà contra el Cadis al Camp Nou (21 h). El migcampista de Badia del Vallès, lesionat davant el Sevilla, és la gran novetat d’una llista en què no hi figuren els lesionats Pedri i Dembélé, ni tampoc Araujo, que complirà sanció després de veure la cinquena targeta groga del curs a Vila-real.

La convocatòria està formada per vint futbolistes, entre ells Ángel Alarcón. Els jugadors citats per a demà són els següents: Ter Stegen, Busquets, Gavi, Lewandowski, Ansu, Ferran, Iñaki Peña, Christensen, Marcos Alonso, Jordi Alba, Kessié, Sergi Roberto, Frenkie De Jong, Raphinha, Kounde, Eric Garcia, Balde, Pablo Torre, Arnau Tenas i el propi Alarcón.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)