Barça

Ferran Torres: “He fet treball amb el psicòleg i ara soc un nou Ferran”

Protagonista en la victòria contra el Vila-real, Ferran Torres ha revelat en una trobada informativa amb mitjans catalans que ha superat una fase delicada amb l’ajuda de psicòlegs. “Sé que al Barça la pressió és molt alta i jo a l’estiu vaig tocar fons. Em vaig veure en un pou sense sortida. La temporada no havia estat bona i em vaig estressar. Hi va haver el dia del Nàpols que no vaig acabar content amb mi mateix, després l’eliminació contra l’Eintracht... Vaig estar molts partits sense marcar i em vaig obsessionar amb el gol. Després a la pretemporada vaig patir la lesió i ho vaig passar malament”, ha reconegut.

El valencià explica com ha viscut el procés i com ha millorat: “Ara soc un nou Ferran. He fet treball amb el psicòleg. Era necessari. Ara estic bé amb mi mateix. Contra el Cadis sabia que era una oportunitat per a mi. Era el meu moment. He après a no enfonsar-me. Vull ser feliç jugant”.

Nucli de crítiques pel rendiment, l’exjugador del València assegura: “S’ha estat injust amb mi. Vaig arribar en un moment molt difícil pel club i no s’ha valorat això. Estic molt implicat amb el projecte”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)