Barça

Xavier Estrada Fernández es querella contra Negreira i el seu fill

El col·legiat català porta al tribunal a l’exvicepresident del comitè tècnic d’àrbitres

L’excol·legiat lleidatà Xavier Estrada Fernández ha presentat una querella contra l’exvicepresident del comitè tècnic d’àrbitres, José María Enríquez Negreira, i el seu fill, Javier, per l’escàndol del cas Negreira. Presumptament, van oferir uns serveis al Barça a canvi d’1,4 milions d’euros entre 2016 i 2018 amb l’objectiu de “garantir arbitratges favorables als interessos del FC Barcelona”. A més, Football Leaks ha publicat que podria haver cobrat més de sis milions des del 2001.

Estrada Fernández demana investigar el cas “per defensar l’honorabilitat dels àrbitres després que aquest succés hagi afectat el col·lectiu arbitral”, ja que creu que s’està atemptant contra “la transparència del futbol professional i la integritat de l’organització arbitral”.

El Barça ha explicat públicament que van contractar a un proveïdor extern informes tècnics de futbolistes de les categories inferiors de l’estat espanyol, i que posteriorment ho van ampliar amb informes tècnics dels àrbitres professionals amb l’objectiu de complementar la informació requerida pels tècnics del primer equip i el filial. “És habitual en els clubs de futbol professionals”, asseguren.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)