Barça

Medina Cantalejo: “No hi ha proves per dir que un àrbitre és deshonest”

El president del Comitè Tècnic d’Àrbitres (CTA), Luis Medina Cantalejo, ha comparegut aquest migdia juntament amb el secretari general de la RFEF, Andreu Camps, a la Ciutat del Futbol, en presència d’àrbitres en actiu i retirats per informar sobre la seva actuació després de conèixer-se que la Fiscalia de Barcelona investiga una empresa del exvicepresident del comitè José María Enríquez Negreira, per un presumpte delicte de corrupció entre particulars, per uns pagaments de 1,4 milions del Barcelona entre el 2016 i el 2018. En l’acte, Medina Cantalejo ha assegurat que “no hi ha cap evidència, ni prova que pugui dir que un àrbitre és deshonest”, i ha explicat que ha traslladat al departament d’Integritat la informació recollida a la investigació interna relacionada amb el cas. “Qui té més interès que això s’aclareixi i que si hi ha culpables se’ls castigui amb el màxim rigor som els àrbitres, si hi ha hagut alguna cosa imputable a persones que en el seu moment van pertànyer a aquesta casa i aprofitant la seva posició s’han lucrat i han tingut actuacions fora de procedir de l’arbitratge espanyol”, va dir.

Medina Cantalejo ha insistit que “el mal està fet” i que els àrbitres han de continuar treballant, seguir entrenant, tirar endavant els partits i “posar-se a disposició de les institucions, tant del departament d’Integritat de la Federació, com de la Fiscalia o qualsevol entitat que ho demani”. “Jo no sóc un corrupte i vosaltres no sou corruptes. Això que ha passat és una vergonya i cal netejar-la. Lluitarem fins al final perquè cadascú quedi al seu lloc”, va afegir Medina Cantalejo, que va explicar que únicament un àrbitre, la identitat del qual no va revelar, no ha enviat la informació que se li ha sol·licitat dins de la investigació interna que duen a terme el CTA i la RFEF.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)