Barça

L’any més dur per a Jana

Retorn. La defensa es va tornar a sentir futbolista després de trencar-se el lligament encreuat del genoll dret i espera el seu debut al Camp Nou

Si el retorn de Graham Hansen va ser emotiu, el que va protagonitzar Jana Fernández va fer venir pell de gallina als assistents al Johan Cruyff. La defensa blaugrana va deixar enrere el trencament del lligament encreuat anterior del genoll dret que l’havia tingut més d’un any apartada dels terrenys de joc.

Era el minut 79 i la tendra abraçada de Mapi León va donar lloc a la segona ovació del matí. Jana es va lesionar poc després de firmar una brillant actuació en la supercopa. Era un moment dolç. Ara ha tornat més madura i a punt per als mesos decisius. Les seves llàgrimes en acabar el duel ho deien tot.

Acompanyada en el procés de recuperació per Bruna, Alèxia i, sobretot, Cata, la de Sant Esteve Sesrovires, que va renovar fa poc, espera amb ganes el partit contra la Roma del dia 29. I és que Jana no ha jugat al Camp Nou. En quarantena pel fet de ser contacte d’un positiu, es va perdre el derbi del 2021. La lesió al genoll la va deixar sense els altres quatre partits a l’estadi. És el seu moment.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)