Barça

Paciència per superar l’examen

Lliga F. El Barça suma un nou triomf al camp del Llevant i acaba golejant malgrat estar espès en atac

Llevant 0 Barça 4

LLEVANT:Peng; Antonia Silva (Alharilla, 83’), Méndez, Mendoza, Paula Tomás; Baños (Lloris, 83’), Tatiana Pinto (Érika, 72’), Paula Fernández; Andonova, Mayra Ramírez (Júlia Aguado, 80’) i Alba Redondo.BARÇA:Paños; Bronze, Paredes, Mapi León (Marta, 84’), Rolfö; Walsh, Patri (Engen, 76’), Aitana; Graham Hansen (Crnogorcevic, 84’), Oshoala (Geyse, 63’) i Paralluelo (Pina, 76’).GOLS:0-1 (29’) Aitana. 0-2 (77’) Aitana. 0-3 (88’) Clàudia Pina. 0-4 (90+4’) Rolfö.ÀRBITRE:Zulema González González (comitè gallec).T.G.:Oshoala i Mapi.

En un dia poc brillant ofensivament, el Barça va tornar a golejar. L’equip de Jonatan Giráldez continua intractable al capdavant de la lliga després de guanyar al camp del Llevant, tercer classificat.

Va ser un partit de mastegar i tenir paciència. Les blaugrana no van estar del tot clares en atac, amb la sensació que en alguns moments faltaven idees contra l’entramat defensiu de les valencianes. El primer avís del Barça va arribar en un córner que Paredes va rematar al travesser (19’), però va ser Aitana qui va obrir el camí de la victòria. La de Ribes va culminar una bona jugada entre Patri i Salma, que va acabar amb regal en forma d’assistència de l’aragonesa (29’). Abans del descans, Paños va resoldre bé l’única rematada amb cara i ulls del Llevant entre els tres pals (39’).

El Barça només tenia un gol d’avantatge i Giráldez va començar a moure la banqueta. Una de les jugadores de refresc, Geyse, va ser decisiva en el 0-2. Ella va recuperar la pilota a la frontal i la va cedir a Aitana, que va fer la resta i va ampliar diferències en el marcador amb una bonica jugada (77’). Les blaugrana respiraven. L’alleujament es va traduir en dos gols més contra un Llevant trencat. Clàudia Pina i Rolfö es van encarregar de tancar la golejada en els instants finals de l’enfrontament. Ja en són vint-i-una en les mateixes jornades.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)