Barça

Paralluelo: “Uns quarts de final mai són fàcils”

Salma Paralluelo se sent cada dia més còmode al Barça i afronta la seva primera fase final de la Champions. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

Debut en una fase final

“És la meva primera participació en la Champions i en uns quarts i tinc il·lusió, ganes i motivació. Vull que arribi el partit per competir i viure’l, perquè serà molt bonic”.

Resoldre l’eliminatòria

“Uns quarts mai seran fàcils en la Champions. Juguen a casa amb la seva gent i serà complicat i competit”.

Moment personal

“Estic contenta amb el meu moment i pel fet d’aportar. És el que vol tota jugadora. Em centro a continuar creixent i treballant. Tinc il·lusió i ganes de demà perquè és un partit important i espero estar a l’altura”.

Còmoda a l’esquerra?

“En les tres posicions de dalt em sento còmode. Crec que en qualsevol puc aportar un bon joc. Vull estar al camp i adaptar-me al rol que em toqui. Crec que tinc capacitat de fer-ho. Posin on em posin donaré el màxim”.

El seu impacte dins l’equip

“Mai esperes res. Arribes a l’equip i tens ganes de voler aprendre ràpidament i adaptar-te. M’he centrat a treballar i seguir les instruccions dels entrenadors per estar el més còmode possible al camp”.

Favorites?

“No tinc entès que cap jugadora hagi fet una publicació diem que ja estem en les semifinals. No hem fet res i demà serà un partit complicat”.

Ser admirades per les rivals

“És un pas important el fet de veure aquests partits en aquests estadis. És un privilegi viure-ho i molt bonic. Totes ens respectem i sabem que hem de fer aquests passos perquè s’aconsegueixi la igualtat”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)