Barça

Una aturada per recuperar efectius

Lesionats. Araujo i De Jong s’afegeixen a Pedri i Dembélé a la llista de baixes i no viatjaran amb les seves seleccions

La competició de clubs s’atura les pròximes dues setmanes a causa de la finestra de seleccions. En el cas del Barça, no torna a jugar fins al dissabte 1 d’abril (21 h), al feu de l’Elx, uns dies que aniran bé a diversos dels seus futbolistes per acabar-se de recuperar amb la mirada posada, sobretot, en la tornada de semifinals de copa contra el Real Madrid, el dimecres 5 d’abril (21 h), en què l’equip blaugrana té l’avantatge de 0-1. Per a aquest nou duel contra els blancs, en què hi haurà un lloc a la final en joc, en el club esperen que estiguin ja a punt tant Pedri com Ousmane Dembélé, de baixa des de fa quatre setmanes el primer i set setmanes el segon, i també Ronald Araujo i Frenkie de Jong, que van afegir-se ahir a la llista de lesionats.

Tots dos amb sengles lesions musculars, no viatjaran amb les seves seleccions i es quedaran a Barcelona per rehabilitar-se. En el cas d’Araujo té una lesió a l’adductor de la cuixa esquerra i no podrà encara tornar a jugar amb l’Uruguai, cosa que no fa des que es va lesionar el passat mes de setembre contra l’Iran, un mal que era a la cama dreta i que el va obligar a passar per la sala d’operacions i a perdre’s el mundial, a més de transcendentals enfrontaments de Champions League amb el Barça. Pel que fa a De Jong, tampoc estarà amb els Països Baixos en el que serà la reestrena de Ronald Koeman a la banqueta oranje. El migcampista té molèsties a la zona dels isquiotibials i va convenir amb els serveis mèdics del combinat neerlandès i els blaugrana quedar-se per acabar de fer net.

L’èxode culer

A més d’aquests quatre, Xavi estarà els pròxims dies en els entrenaments sense vuit dels seus futbolistes amb compromisos internacionals. Marxen amb les seves respectives seleccions: Marc-André ter Stegen (Alemanya), Alejandro Balde i Gavi (Espanya), Arnau Tenas (Espanya sub-21), Jules Koundé (França), Andreas Christensen (Dinamarca), Robert Lewandowski (Polònia) i Franck Kessie (Costa d’Ivori).

LESIONATS

L’uruguaià té una lesió a l’adductor i el neerlandès té molèsties als isquiotibials

LA REHABILITACIÓ

L’objectiu és que els quatre estiguin disponibles en la copa contra el Real Madrid, el 5 d’abril

LA DADA

8
Jugadors
del Barça marxen amb les seves respectives seleccions aquesta aturada.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)