Barça

JORDI MEDINA

PRESIDENT D’‘UN CRIT VALENT’

“El club no ens ha donat cap resposta”

“No anem en cap moment en contra del Barça, sinó que volem fer de contrapès de qui sí que hi va”

“El judici mediàtic el perdrem, amb l’ombra del dubte en tenen prou”

No s’entén per què es va fer un contracte al vicepresident del comitè d’àrbitres i els pagaments

L’agrupació de socis del Barça Un Crit Valent es presentarà com a acusació particular en la causa del cas Negreira contra l’exvicepresident del Comitè Tècnic d’Àrbitres (CTA) i les seves empreses. Jordi Medina, que va ser precandidat a les eleccions a la presidència del club blaugrana l’any 2003 i el 2006, és el líder de la plataforma.

Com veuen el cas Negreira?
Com la majoria de culers, amb molta preocupació i estupor. No s’entén per què es va fer un contracte al vicepresident del comitè d’àrbitres, els pagaments que rebia, les quantitats absolutament desorbitades pel que en teoria eren uns informes i assessorament, a canvi de què, on anaven els diners, que no se sabrà si Negreira no confessa... Si l’objectiu és no tenir arbitratges tan desfavorables, no té sentit pagar perquè et robin menys. Dubto molt que portin cap àrbitre a l’estrada, així que el fil conductor de la investigació s’acaba. Per l’altra banda, hi ha un frau contra el Barça per part d’Enríquez Negreira i les societats instrumentals. El delicte d’idiotesa és claríssim.
En quin moment decideixen formar part del procés judicial com a part activa?
Fa dos dissabtes estava sopant amb la família i va sortir aquest tema a la conversa, i no vaig saber què explicar. El Barça no està donant resposta a ningú, ni al soci, que és el propietari del club i espero que ho continuï sent per molts anys. Ningú s’ha pronunciat oficialment i jo, que soc advocat, vaig pensar que algú ho havia de fer. Vaig convocar els meus companys d’Un Crit Valent a una reunió dijous passat per acordar la forma d’actuar. Fent l’entrepà i la cervesa després del clàssic vam decidir que l’endemà emetríem el comunicat.
Quin és l’objectiu de personar-se com a acusació particular?
Primer, que hi hagi alguna persona que no vagi en contra del Barça, ja que algú havia de sortir a donar la cara. No per defensar el club, perquè ja tenen la seva pròpia defensa. L’única forma de formar part del procés judicial sense anar en contra del Barça era personar-se contra Negreira i les seves societats, i així tenir accés a la informació, documentació i proves per saber què ha passat realment. En segon lloc, per defensar els barcelonistes.
Hi ha socis que no han vist el seu moviment com una cosa favorable per al Barça. Què els diu?
Simplement que és per defensar l’honorabilitat del club i dels socis, i mirar d’estar presents en el procés. No anem en cap moment en contra del Barça, sinó que volem fer de contrapès de qui sí que hi va. Hem posat un correu electrònic perquè tothom s’hi pugui adherir i tenir més força.
Com creu que pot afectar el Barça aquesta situació?
El judici mediàtic el tenim perdut. La maquinària des de la capital està funcionant a tota marxa. Només amb l’ombra del dubte ja en tenen prou. Acabi com acabi, és una màcula gegant per a la imatge del club, i que els socis i l’entitat no mereixem.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)