Barça

El sumari revela més sobre la versió de Negreira

Cas Negreira. D’altra banda, el Barça denuncia diversos periodistes que, al seu parer, han danyat la imatge del club

D’acord amb el sumari de la causa del cas Negreira, les úniques declaracions de José Enríquez Negreira en relació amb els pagaments que va percebre del Barça les va fer a l’Agència Tributària, l’octubre del 2021, ja que al febrer d’aquest any l’exdirigent arbitral no va respondre als investigadors de la Policía Nacional adduint que té Alzheimer. L’agència Efe va donar més detalls ahir de les paraules exposades per l’exvicepresident del CTA al fisc, tres anys després que el club blaugrana hi trenqués la relació professional, cosa que es va produir el 2018. Va dir que l’entitat culer volia que tot fos neutral i va negar haver fet servir els diners per comprar àrbitres. Negreira també va explicar una sèrie de tasques que el Barça li hauria encomanat, entre les quals hi hauria sol·licitar que el comitè de competició, responsable de les sancions als jugadors, no estigués compost íntegrament per jutges madrilenys; recomanar quines targetes grogues o expulsions podrien ser recorregudes; que el club disposés d’un interlocutor amb la FEF que tingués cura de les relacions institucionals; informar o avisar de qualsevol visita institucional de la FEF i del CTA, mantenir informat el club de possibles interessos o desavinences entre l’FEF i la LaLiga i descriure candidats per presidir LaLiga.

Denúncies a periodistes

El Barça va presentar ahir cinc denúncies a periodistes i mitjans de comunicació que, al seu parer, han danyat la imatge del club amb les informacions donades sobre el cas. En els pròxims dies en presentarà més. A més, l’entitat culer habilitarà un correu perquè els socis enviïn informacions que considerin susceptibles de ser objecte de demanda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)