Barça

Bojan: “Tinc més il·lusió per altres coses que per jugar a futbol”

“La vida són etapes i sentia, des de fa temps, que el meu moment ja havia arribat”. Amb aquestes paraules l’exjugador del Barça Bojan Krkic s’ha acomiadat aquest matí de la seva carrera com a futbolista professional. Ho ha fet a l’Auditori 1899 del Camp Nou, estadi que un dia va ser casa seva, envoltat de la família, amics, companys i pel president del Barça, per a qui ha tingut un agraïment especial: “Sempre seràs una persona molt especial per a mi perquè vam començar junts aquest viatge, hem tingut una connexió molt especial i et dono les gràcies per deixar que m’acomiadi aquí”.

En una conversa amb el periodista Albert Om, Krkic ha recordat que va arribar al club amb només 8 anys i que el Barça es va convertir en una família “amb qui he tingut moltes vivències i molt aprenentatge a nivell personal i professional”. Justament per tenir un vincle tan gran amb l’entitat, marxar del club “va ser el moment més dolorós perquè vaig tallar el cordó umbilical i va ser molt estrany haver de formar part d’un altre club”.

El de Linyola ha explicat que en cap cas la decisió de retirar-se ha estat per un tem físic sinó que les raons són que “estic realitzat a nivell professional i a nivell personal, sento que la il·lusió que tinc per fer altres coses és més gran que la de jugar a futbol”. Tot i així encara no ha posat un punt i final a sortir a un terreny de joc perquè té pendent jugar un últim partit amb la selecció catalana “ja que significa molt per a mi per jugar amb la meva gent i serà a principis de juny”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)