Barça

Hi haurà un últim partit

Catalunya. El futbolista s’acomiadarà amb un partit amb la selecció catalana el mes de juny

Ja han passat vuit mesos des de l’últim partit de Bojan com a professional. Va ser en la copa, amb el Vissel Kobe, el seu últim equip, contra el Kashiwa Reysol (victòria 2-1), el mes de juliol de l’any passat, però no serà aquest l’últim cop que el de Pla d’Urgell es vestirà de curt en un estadi. I és que hi haurà un últim partit, amb el qual s’acomiadarà de debò, i serà amb Catalunya. “Els partits de la selecció catalana sempre m’han fet il·lusió, sempre he fet el que he pogut per jugar-hi”, va dir Bojan.

D’aquesta manera, la Federació Catalana de Futbol (FCF) ja treballa per acordar un amistós que es disputarà el mes de juny contra un rival que encara està per determinar. “Vull tenir un partit amb la gent que no m’ha pogut acompanyar físicament per la distància”, va explicar. “És la combinació perfecta per dir adeu”, hi va afegir Bojan davant la presència del seleccionador català, Gerard López, present ahir a l’acte.

Serà el novè enfrontament del de Linyola amb Catalunya. Bojan va debutar amb el combinat absolut el 2007 amb Catalunya en un partit disputat a San Mamés (victòria 0-1) en què va marcar el gol del triomf i, en total, ha disputat vuit matxs amb la quadribarrada. En les seves participacions, ha fet set gols i és el segon màxim golejador històric, només superat per Sergio García, amb vuit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)