Barça

“Hem de mantenir l’exigència competitiva”

Jonatan Giráldez Entrenador del Barça Femení

L’entrenador del Barça, Jonatan Giráldez, reconeixia després del partit que el coixí de punts és molt bo, però es mostrava prudent. “Tretze punts de distància és un molt bon avantatge, però és una realitat que matemàticament encara queda moltíssim. Això ens donarà possibilitats de provar coses noves, no despistar-nos i mantenir l’exigència competitiva. Hem d’afrontar cada partit amb la idea de guanyar”, va explicar el tècnic, que va assegurar que l’equip havia complert el pla de partit. “Veníem d’un duel exigent a Roma, amb poc temps per preparar el següent. Necessitàvem descans per tenir energia. Els canvis han anat bé. Walsh ha aportat fiabilitat i Hansen, desequilibri. En línies generals ha estat un molt bon partit en l’aspecte col·lectiu”, va sentenciar.

Sobre l’actuació arbitral, que no va agradar al bàndol madridista, Giráldez va afirmar que per a ell va ser un “arbitratge correcte”. Finalment, el tècnic va fer una crida a l’afició de cara al duel contra el Roma. “Guanyar d’aquesta manera ens dona adrenalina. Dimecres necessitem el mateix ambient d’avui”, va cloure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)