Barça

Un dia menys

Barça. Lesionat a finals del mes de gener, Dembélé treballa per arribar al clàssic de copa

Ja són 58 dies sense Ousmane Dembélé. I és que han passat ja dos mesos des que l’extrem va trencar-se, el 28 de gener a Montilivi en el Girona- Barça, i encara no ha reaparegut. El dorsal 7 blaugrana, amb una lesió al recte anterior de la cuixa esquerra, s’ha perdut 11 partits, entre els quals l’eliminatòria d’Europa League contra el Manchester United en què el Barça va ser eliminat i els dos clàssics, el de copa i el de lliga en què el Barça va sortir victoriós (0-1 i 2-1). Precisament, el duel de tornada de copa de semifinals contra el Real Madrid que el conjunt culer disputa el 5 d’abril a l’Spotify Camp Nou és l’objectiu de Dembélé, que treballa ja sobre la gespa per recuperar-se i estar disponible. Per a Xavi Hernández és un futbolista fonamental i el bagatge de l’equip sense ell és de vuit victòries, un empat i dues derrotes. Amb ell a la banqueta, de fet, un jugador propens a les lesions musculars, cosa que està fent que la rehabilitació sigui més lenta i no es vulgui córrer, és la primera vegada que ha patit una lesió d’aquest estil. Aquest curs, ha disputat 28 partits amb vuit gols marcats i set assistències repartides.

Torn per a Kounde i Lewandowski

S’ha perdut, òbviament, Dembélé l’aturada internacional amb França, però no Jules Kounde, que avui (20.45 h) defensant la samarreta bleu visita Irlanda. Serà l’últim duel que jugarà abans de tornar cap a Barcelona, igual que Robert Lewandowski, que a la mateixa hora s’enfrontarà a Albània amb Polònia. Els dos matxs són corresponents a la fase de classificació per a l’Eurocopa del 2024.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)