Barça

Alèxia comença a fer part de treball amb l’equip

Alèxia Putellas continua retallant el temps de baixa i cada vegada veu més a prop el seu retorn als terrenys de joc. La capitana blaugrana ha fet avui part de treball amb el grup i, per tant, entra en una nova fase en el seu procés de recuperació. La blaugrana va lesionar-se fa gairebé nou mesos, el juliol de l’any passat, just abans de l’Eurocopa. Després de diverses setmanes fen treball en solitari, Alèxia anirà entrant amb el grup de forma progressiva i amb la vista posada al tram decisiu de la competició.

La capitana ha declarat als mitjans del club que les seves sensacions són bones. “Tornes a sentir una mica el que he sentit sempre. Ara és qüestió de paciència, de seguir treballant. Comencem una nova etapa, que és anar entrant progressivament amb l’equip. Els doctors, que són els que entenen d’això diuen que està anant tot el procés bé. Les meves sensacions són molt bones. Ara comencem una nova fase i estic amb ganes d’estar disponible, però això ho marca el metge i el meu genoll. Veurem com reacciona”, ha explicat Alèxia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)