Barça

Els abonats hauran d’acreditar que deixen el carnet en el clàssic

El Barça ha informat que seguint el protocol dels partits d’alt risc, en el clàssic de copa de de dimecres dia 5 d’abril que es disputarà a l’Spotify Camp Nou contra el Real Madrid, els usuaris de l’abonament hauran de ser els socis o sòcies titulars o els destinataris indicats en un document de la cessió. Això vol dir que si un abonat vol cedir el seu carnet a algú que no sigui abonat ho haurà d’acreditar amb un document, que el mateix club facilita ala pàgina web. L’esmentada cessió es formalitzarà a través d’un formulari en què s’indicaran el nom i el DNI de la persona que farà ús de l’abonament en aquest partit. Aquestes cessions es poden efectuar fins a la mateixa hora del partit. És un procediment que ja es va fer en el recent duel contra el conjunt blanc a la lliga.

L’entitat blaugrana ha enumerat una sèrie d’aspectes que cal tenir en compte en el moment d’efectuar la cessió de l’abonament:

-La cessió de l’abonament es pot fer a un soci o a un no soci.

-No es podrà cedir l’abonament mentre aquest estigui posat al Seient Lliure o s’hagi venut a través d’aquest procediment. En cas que no s’hagi venut i es vulgui cedir, caldrà recuperar-lo primer del Seient Lliure i fer posteriorment la cessió amb el formulari.

-El soci o sòcia amb abonament que hagi formalitzat la seva cessió, sempre tindrà la possibilitat d’anul·lar aquesta cessió i recuperar-lo.

-Un cop efectuada la cessió, l’accés a l’Estadi anirà a nom de la persona destinatària.

-Per accedir a l’Estadi, la persona que hagi rebut l’abonament ha de portar el comprovant, en format digital al mòbil o en paper imprès, del correu electrònic rebut per la cessió del seu abonament, el carnet de soci -el seu o el del titular-, el carnet físic de l’abonament 2022/23 i el document oficial d’identitat propi, documents que es poden demanar de manera aleatòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)