Barça

Laporta donarà explicacions per carta als socis pel ’cas Negreira’

El Barça enviarà els propers dies una carta a socis, inversors patrocinadors i institucions escrita pel seu president, Joan Laporta, en què donarà explicacions sobre els pagaments de l’entitat a l’exvicepresident del Comitè Tècnic d’Àrbitres José María Enríquez Negreira.

Segons ha avançat el diari Sport, aquesta missiva es remetrà abans de la roda de premsa, la data de la qual encara no està confirmada, en la qual l’entitat donarà la seva versió sobre el ’cas Negreira’.

Les explicacions que el dirigent blaugrana exposarà per correu a socis, inversors i altres institucions s’ampliaran a la compareixença on s’haurien de presentar les conclusions de la investigació externa que va encarregar l’àrea de Compliance (control intern del club) una vegada va esclatar el cas.

Laporta enviarà aquesta carta després que el jutjat d’Instrucció número 1 de la capital catalana admetés a tràmit el 15 de març la denúncia de la Fiscalia contra el Barcelona pels pagaments milionaris de l’entitat a Negreira i que podrien ser constitutius de diversos delictes de corrupció. A més de la investigació oberta per la justícia espanyola, la UEFA va anunciar aquest 23 de març l’inici d’una altra investigació al Barça per una “potencial violació del seu marc legal” en relació amb el ’cas Negreira’.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)