Barça

Vicky Losada: “Podré complir un somni”

Vicky Losada va guanyar-ho tot amb el Barça. És, de fet, la futbolista que va aixecar l’única Champions del club en aquella final del 2021 a Göteborg sense públic. L’excapitana defensa ara la samarreta de la Roma i demà pot viure un dia molt especial. Losada no ha jugat mai al Camp Nou, ja que en el debut el 6 de gener del 2021 contra l’Espanyol, el coronavirus la va apartar de l’equip. Més de dos anys després, la migcampista té l’opció de complir un somni. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades en la prèvia del partit de demà:

Jugar contra el Barça

“Mentiria si dic que no és un dia especial. Porto un mes fent un treball emocional perquè no m’afecti. Estic agraïda a l’afició del Barça i ho estaré sempre. Estic intentant pensar en el futbol, però a la vegada gaudir i sentir tot el que passi demà emocionalment. Serà inoblidable per a mi.

L’opció de jugar a l’Spotify Camp Nou

“Vaig tenir la mala sort de no poder jugar per culpa del coronavirus. Estic agraïda a la vida i a la Roma per donar-me una altra oportunitat per estar aquí disponible per a trepitjar demà el Camp Nou”.

“Quan vaig marxar tenia aquesta espina clavada de no haver pogut jugar al Camp Nou i pensava que no ho compliria. Ara he de creure en el destí perquè m’ha portat aquí. És un somni que tenia, de petita venia a veure el Barça, i ara el podré complir”.

Passat i present

“Fa molt poc que vaig tocar la glòria amb aquest equip i va ser un any intens. Tinc excompanyes que són amigues. Tinc l’experiència de la final del 2019 contra el Lió, en què no parava de pensar en el partit i vaig arribar esgotada. Estic contenta aquí, podem fer grans coses. He vingut a ajudar i a aportar experiència. Intento pensar en el partit. Agraeixo tot l’afecte i demano perdó per si no contesto a tothom. El més primordial és el partit de demà”.

Les opcions de la Roma

“No podem perdre l’oportunitat de sortir demà i no fer un bon partit. Hem de sortir a guanyar. Si tens aquesta mentalitat, amb els anys vas creixent. Hi ha talent i passió en aquest equip. Hi ha gent enamorada del futbol, som una família i es va notar a l’Olímpic. Crec que demà farem un gran partit. El Barça et pot guanyar en qualsevol moment, però hem d’anar amb valentia i personalitat. Podem jugar molt més amb la pilota. L’altre dia no ho vam fer i ho intentarem demà”.

“Hem d’intentar treure la part emocional i posar-hi més intel·ligència. En la lliga fem un bon futbol, per què no demà? El Barça no ens donarà la pilota, però quan la tinguem ho hem d’intentar. Veig l’equip jugar cada setmana i es pot fer a Europa i anar creixent a poc a poc”.

“No hi ha cap recepta màgica que digui com guanyar el Barça. Cal fer un partit seriós i complet. Són 90 minuts i no hem de tenir nerviosisme. Sobretot hem d’intentar tenir la pilota. Elles pateixen si no la tenen i són minuts que guanyarem. Ho vam fer en el tram final del partit l’altre dia. Podem aprofitar els nostres punts forts, però hem de defensar bé. Hem de tenir humilitat i anar juntes. Tenim possibilitats. No podem desaprofitar l’esforç fet a Itàlia”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)