Barça

Incendi Fati

Barça. Les polèmiques declaracions del pare d’Ansu, Bori Fati, situen el dorsal 10 enmig de l’huracà i interpel·len Xavi de cara a l’Elx-Barça

Ansu Fati ha participat en 24 partits de lliga i ha marcat només 3 gols. D’aquests 24 partits només en 9 ha estat titular i només el dia del Getafe va completar els noranta minuts. En l’últim clàssic de lliga va entrar al camp per Gavi ja en el temps afegit, en el clàssic de copa va jugar els últims vint minuts i va evitar involuntàriament amb el cos que un xut de Kessie signifiqués el 0-2 i en el clàssic jugat a l’Aràbia Saudita també va entrar per sobre del minut noranta també per Gavi. Aquestes tres fotos expliquen bé l’actual rol d’Ansu. La seva presència en el mundial havia de servir com a trampolí definitiu, però no va ser així, i el seu paper en els plans de Xavi cada cop està més diluït.

Les últimes declaracions del seu pare, Bori Fati, a El Partidazo de la Cope, no han fet res més que posar-lo enmig de l’huracà. El pare ha reconegut que Ansu vol continuar en el Barça, però que ell preferiria una sortida. “Si fos per mi, me l’enduria del Barça. Però ell vol continuar”, explicava. “Com a pare, estic enfadat. I el que em molesta és que Ansu jugui tan pocs minuts. Estem parlant del 10 del Barça.”

Bori Fati s’ha reunit en els últims dies amb el director de futbol, Mateu Alemany, i el director esportiu, Jordi Cruyff. “Em van dir que és patrimoni del club i que el volen. Jo pensava una altra cosa, però ell em va dir que vol continuar. Però per què Xavi no li dona bola? És una bona pregunta. Ell deu tenir les seves raons.” I ha afegit: “No dic que l’ha de fer jugar sí o sí, però Ansu s’ha lesionat i ha passat el calvari amb el Barça. El Barça estava en davallada i tothom volia que jugués. Van accelerar perquè tornés. I ara què? S’obliden d’ell?” “Penso molt en el Sevilla, a tornar a casa. Ara mateix no valoraria una oferta del Madrid, perquè Ansu no l’acceptaria.”

Alexia i Ansu, padrins de la desena Barça Academy World Cup

Ansu Fati i Alexia Putellas seran els padrins del torneig internacional Barça Academy World Cup, organitzat amb Allianz, i que arriba aquest any a la seva desena edició. El campionat es disputarà del 3 al 6 d’abril, amb més de 1.660 nens i nenes d’entre 6 i 15 anys provinents de quatre continents. Per primer cop en tota la història d’aquest esdeveniment, hi haurà una edició únicament femenina, que aplegarà un total de 102 noies. En l’actual edició hi debutaran dues acadèmies blaugrana: la de Pune (Índia) i la d’Hiroshima (Japó). Es podrà seguir mitjançant l’app de la competició, per Barça TV i xarxes socials.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)