Barça

El campió diu adeu

Women’s Champions League. El Chelsea s’imposa al Lió en la tanda de penals i serà el rival del Barça

Sorpresa en la Champions League. L’Olympique de Lió va caure eliminat a mans del Chelsea després d’un partit dramàtic, i serà el conjunt londinenc el rival del Barça en les semifinals de la Champions. Serà la reedició de la final del 2021, la que va guanyar el conjunt blaugrana a Göteborg.

Les angleses tenien l’avantatge del partit d’anada, en què s’havien imposat per 0-1 a terres franceses. El Lió, però, va treure el seu gen competitiu a Londres i va ser capaç d’enviar el partit a la pròrroga gràcies a un gol de Gilles. Ja en el temps extra, Däbritz va situar un 0-2 en l’electrònic que semblava definitiu. Cop de teatre. El VAR va fer revisar una caiguda de la local James dins l’àrea i l’àrbitra va assenyalar penal. Mjalde no va fallar i el duel es va decidir des dels onze metres. Allà, el Chelsea va tenir més encert i va aconseguir el pas a les semifinals.

L’equip dirigit per Emma Hayes tindrà ganes de revenja. El Chelsea no va poder competir en cap moment a Göteborg l’any 2021 contra un Barça que va resoldre la final en poc més de mitja hora anotant els quatre gols que li donarien la primera Champions. Les angleses no van tenir cap possibilitat aquell cop. Ara ho intentaran a doble partit i, això sí, amb l’anada a Londres el cap de setmana del 22 i 23 d’abril. El Barça tornarà a tenir el factor Spotify Camp Nou, que només sap veure golejades, en aquestes semifinals. La tornada serà el dia 28.

El Wolfsburg compleix

Qui també va estar de celebració ahir va ser el Wolfsburg, que va saber defensar el seu avantatge en l’eliminatòria contra el PSG i estarà a les semifinals de la Champions (1-1). El conjunt alemany s’enfrontarà a l’Arsenal, que dimecres va eliminar el Bayern de Munic a l’Emirates Stadium.

DRAMÀTIC

El Chelsea va enviar el duel als penals en l’últim sospir de la pròrroga
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)