Barça

Xavi: “Hem fet un gran partit d’inici a fi”

L’entrenador del Barça, Xavi Hernández, ha comparegut en roda de premsa després de la victòria per 0 a 4 contra l’Elx al Martínez Valero. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades.

Valoració del partit

“Hem fet un gran partit d’inici a fi. Estic molt content per l’equip. Fer equip és que avui juguen futbolistes que fins ara no havien participat massa i han rendit a un grandíssim nivell. Això és un equip. Hem fet un partit molt bo, hem aconseguit una victòria molt important i hem fet un pas més. Dormim a 15 punts del Madrid, que és molt important per nosaltres. Me’n vaig molt content pel grup”.

Eric, al mig del camp

“Honestament, lo del Eric va ser una idea de Jordi Cruyff. Des de l’any passat que em diu que el veu en condicions per jugar al mig del camp i ho hem estat pensant, comentant amb l’staff. Ja fa un parell de mesos que el fem jugar per dins en els jocs de posició, en els partits amistosos. Vam fer un partit amistós l’altre dia contra el filial i va jugar molt bé i em va donar garanties. Crec que ha fet un partidàs i s’ho mereix. Crec que podem tenir un gran pivot”.

Ansu Fati, li donarà confiança el gol?

“Sempre dona confiança a un davanter marcar. Avui ha sortit perfecte: 2 gols de Rober, un d’Ansu i un de Ferran. També cal valorar el treball d’Ansu, avui ha acabat exhaust. Més enllà del gol, que evidentment és molt positiu per a ell i per a la seva confiança, ha treballat per l’equip. Això és importantíssim per a mi. El gol és conseqüència del treball i del seu talent. Estic molt content per Ferran, Ansu... la gent que necessitava gols avui ha marcat”.

Debut d’Aleix Garrido

“És un perfil Barça total. Té qualitat tècnica, té una última passada molt bona, tècnicament és un superdotat. Encara és aviat, però és un futbolista que m’agrada molt”.

Rotacions pensant en els pròxims partits

“Els futbolistes que menys han participat últimament han estat a un grandíssim nivell i me’n vaig molt content. En el cas de Busquets, sí que era per descans”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)