Barça

“Hem fet un pas més”

Xavi Hernández Entrenador del Barça

El tècnic blaugrana, Xavi Hernández, es va mostrar molt content i satisfet per la versió que va mostrar l’equip sobre el terreny de joc en la contundent victòria contra l’Elx. “Hem fet un gran partit d’inici a fi. Els futbolistes que menys han participat últimament han estat a un grandíssim nivell. Hem aconseguit una victòria molt important i hem fet un pas més. Dormim a 15 punts del Madrid, que és molt important per a nosaltres”, va afirmar. Entre les novetats de l’onze, va destacar la posició d’Eric Garcia com a mig centre, i el terrassenc va desvelar de qui va sortir aquesta idea. “Va ser una idea de Jordi Cruyff. Des de l’any passat, em diu que el veu en condicions per jugar al mig del camp. L’altre dia, vam fer un partit amistós contra el filial i va jugar molt bé i em va donar garanties. Crec que podem tenir un gran pivot”, va explicar.

Un dels altres noms per destacar és el d’Ansu Fati, que va tornar a la titularitat amb un gol. “Més enllà del gol, que evidentment és molt positiu per a ell i la seva confiança, ha treballat per l’equip. Això és importantíssim per a mi. El gol és conseqüència del treball i del seu talent”, va dir. El tècnic egarenc també va elogiar Aleix Garrido, que ahir va debutar amb el primer equip. “És un perfil Barça total. Té una última passada molt bona i tècnicament és un superdotat. Encara és aviat, però és un futbolista que m’agrada molt”, va concloure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)