Barça

Torna la fórmula dels quatre migcampistes

Marcos Alonso i Kessie són les novetats respecte al darrer clàssic

No hi ha sorpreses en l’onze del Barça per rebre el Real Madrid aquesta nit en la tornada de les semifinals de la copa. Xavi Hernández aposta pels onze futbolistes esperats, tenint en compte les nombroses baixes que té per lesió (Christensen, De Jong, Pedri i Dembélé).

El tècnic de Terrassa aposta de nou pels quatre migcampistes –no com va passar a Elx– i introdueix dues novetats respecte al clàssic de lliga del passat 19 de març, totes dues obligades per lesió. Marcos Alonso entra en el lloc de Christensen i Kessie, l’heroi fa poc més de dues setmanes, ho fa en el lloc de Frenkie de Jong. La resta de nou futbolistes són els mateixos que ja van jugar contra el Madrid a l’Spotify Camp Nou el darrer cop.

Així doncs, l’onze del Barça és el següent: Ter Stegen; Araujo, Kounde, Marcos Alonso, Balde; Busquets, Kessie, Sergi Roberto; Raphinha, Lewandowski i Gavi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.