Barça

“Ens ha faltat efectivitat”

Xavi Hernández Entrenador del Barça

L’entrenador del Barça, Xavi Hernández, va insistir en el valor que té aquesta lliga malgrat no haver pogut ampliar la distància a quinze punts, sinó a tretze. “Estem a un punt més amb una jornada menys. Si ens quedem amb el resultat, no podem ser positius amb un empat a casa. Però estem a tretze punts. Hem de donar valor a la lliga. El Madrid va perdre dissabte i avui hem empatat. La gent ho veu d’una altra manera, però aquesta lliga té molt valor. L’objectiu principal era la lliga i estem ben encaminats”, va explicar el tècnic. El terrassenc no es va mostrar preocupat pel fet de no haver marcat, però va lamentar la falta d’efectivitat. “Ho hem intentat de totes les maneres, però avui no ha volgut entrar. Si haguéssim marcat abans del descans, la història hauria canviat. El resum és que ens ha faltat efectivitat”, va afirmar.

Finalment, Xavi va aplaudir la feina del Girona i el seu plantejament. “Era complicat. Ens trobarem equips així, que s’hi juguen la vida. Estan en la lluita per la salvació i hi ha molts equips que s’hi jugaran moltes coses. És un gran equip i està firmant una gran temporada”, va cloure.

MÉS A PROP

“La gent ho veu d’una altra manera, però aquesta lliga té molt valor”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)