Barça

Lewandowski: “Espero jugar amb Messi la propera temporada”

El davanter del Barça Robert Lewandowski ha acudit aquest migdia a l’acte de presentació del 18è projecte solidari de periodisme esportiu Relats solidaris de l'esport, del qual és padrí. Un dia després de l’empat a 0 contra el Girona al Camp Nou, el polonès ha declarat:

Retorn Messi
“Per a mi Leo sempre ha format part del Barça. No només pels aficionats, també pels jugadors seria meravellós si tornés. El seu lloc és Barcelona i espero poder jugar junts la propera temporada”.
Estat físic de l'equip
“Tenim jugadors lesionats i no és fàcil mantenir-se en el bon camí, però espero que puguem tornar-hi aviat. Queden 10 partits per acabar la temporada i necessitem el màxim de punts possibles, però també necessitem millorar el nostre joc per anar a pel proper pas. Estic intentant fer--ho el millor possible i millorar el meu joc”.
Mal a l’esquena
“Vaig voler jugar tot el partit contra el Madrid per ajudar l’equip, però després del cop de Militao va ser difícil i vaig haver de demanar la substitució. Ahir al matí quan em vaig llevar, no podia ni caminar, però gràcies al treball amb el fisio vaig millorar i avui quan m’he llevat, podia caminar. Però, igualment, no vull fer servir això com a excusa per justificar res perquè sé que necessito jugar millorar”.
Guanyar la lliga
“No podem canviar-ho tot només en uns mesos. El Barça ha tingut molts problemes en els últims dos anys. Ara tenim bons jugadors, però també hem tingut baixes en partits importants, per exemple, en l’últim partit contra el Madrid. Des que vaig arribar aquí sé que guanyar la lliga seria difícil i pel Barça significa tornar al bon camí, però necessitem ser pacients”. “Fa tres anys que el Barça no guanya la lliga i també és molt importat guanyar-la, no només per a mi sinó també pels jugadors joves. Si guanyem la lliga serà un punt de confiança important per a tots perquè és un gran títol. Vam arribar a les semis de copa i vam guanyar la supercopa també. Treballem plegats per jugar millor i estem concentrats en la lliga i no pensem tant en la diferència de punts que tenim amb el Madrid, sinó que ens centrem en fer les coses bé i de cara a la propera temporada, cal mirar de fer les coses millor. Hem treballat de valent per guanyar aquest títol”.
Falta de gols
“És veritat que he marcat menys gols després del mundial, però no només m’ha passat a mi això perquè per a molts jugadors ha estat dur la tornada del mundial, ja que jugar-ho al mig de la temporada ha estat una cosa nova. Tot i així, busco què puc millorar, perquè estic fallant i d’aquí endavant puc aconseguir més gols i també podem jugar millor com a equip”.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)