Barça

Koeman: “Messi? El Barça és casa seva i on ha d’estar”

L’exjugador i entrenador del Barça, Ronald Koeman, ha repassat l’actualitat blaugrana en la presentació de la tercera edició de la Koeman Cup, un torneig benèfic de golf que organitza com ambaixador de la Cruyff Foundation i que es disputarà els dies 6 i 7 de juny.

El neerlandès ha estat preguntat per un dels noms propis del moment: Leo Messi i el seu possible retorn al club. “És casa seva i on ha d’estar. Encara m’estranya quan el veig jugar amb una altra samarreta. No va ser bo que la junta el deixés marxar. Messi ha de ser jugador del Barça”, ha explicat

Koeman també ha valorat la temporada de l’equip i la feina de Xavi Hernández. “L’equip ha millorat. És un bon entrenador per al Barça. Gairebé segur que guanyaran la lliga i serà merescut. Només han encaixat 9 gols. Tant de bo puguin competir amb els grans l’any que ve”, ha comentat el neerlandès.

Finalment, Koeman també ha estat preguntat pel Cas Negreira. “Afecta la imatge del club. A Holanda, la gent pensa diferent sobre el Barça. Espero que la UEFA no els sancioni”, ha dit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)